Speciális küldemények

Csomagküldő szolgáltatásainkon felül más, a csomagszállításhoz szorosan kapcsolódó tevékenységeket is végzünk:

  • ÚJ! Veszélyes áruk közúti szállítmányozása (ADR)

Egyes küldemények természetüknél fogva nem fuvarozhatóak szokványos módon, mivel azok szállítása a Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás (ADR) hatálya alá esik. Kiváló partnereinknek köszönhetően azonban lehetőség van veszélyes áruk belföldi és Európán belüli közúti szállítására is. A pontos árajánlathoz szükséges megadni a szállítandó anyag UN-számát, nettó mennyiségét és - amennyiben ismert - a csomagolási csoportot is.

  • On-Board Courier (OBC)

    Az "On-Board Courier" magyarul fedélzeti futárt jelent. Lényege, hogy a futár magával viszi magát a küldeményt a repülőgép fedélzetére és leszálláskor személyesen adja azt át a címzettnek. Így a szolgáltatás a légi fuvarozás miatt gyors, a küldeményt kísérő futár miatt pedig nagyon biztonságos.

    Lehet a küldemény fontos adathordozó, létfontosságú gépek, berendezések sürgős alkatrésze, sürgős dokumentum vagy szerződés, OBC-tapasztalattal rendelkező futáraink a világ bármely országába kiszállítják azt!

  • Nemzetközi szállítmányozás

    Amennyiben küldeménye akkora terjedelmű, tömegű, hogy azt csomagküldő szolgálatunkkal nem tudjuk kézbesíteni, akkor sincsen probléma: „Nemzetközi szállítmányozás” szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy küldeményét nagyobb teherbírású autókkal szállítsuk ki Európa országaiba.

Információkért hívjon minket a következő telefonszámon, vagy írjon nekünk az alábbi e-mail címre:

Telefon: +36 96 516 516

E-mail: info@derkurier.hu

Speciális küldeményekSpecial